Underhållsfria kontorsväxter

För en grönare innemiljö.

Exklusivt utvalda konstgjorda växter, träd och växtväggar.

SHOPPA NU

Kontorsväxter

 

En viktig del i arbetsmiljön är självklart växterna, levande eller konstgjorda bidrar den gröna färgen till att skapa ett lugn vilket ger mindre stress som vi vet har positiva hälsoeffekter. Att föra in växter i en kontorsmiljö ger en mer levande och kreativ miljö. För de företag som vill undvika långa och dyra leasingavtal eller inte vill att personalen ska lägga tid och energi väljer underhållsfria konstväxter.

växttak byfaux konstväxter

Vi skapar levande rum med växter. Förvandla kontor till inspirerande miljöer där människor vistas och reaktiviteten kan flöda.

konstväxter kontor showroom by faux

Låt grönskan flytta in, vi är experter på att förvandla alla typ av platser till inspirerande miljöer. Med konstväxter så kan man ta ut svängarna och jobba med växter från golv till tak.

Växtinredning

Att välja konstgjorda växter och växtväggar till kontor och andra verksamhetslokaler ger ett levande och ombonat intryck, utan att du behöver tänka på skötsel. By Faux hjälper dig att skapa vackra och inspirerande miljöer med ett rikt växtliv som håller sig fint oavsett omständigheter. Och kvaliteten är så bra att du bara vid beröring kan känna skillnaden.

Kontakta oss


  Med konstgjorda växter från By Faux behöver du aldrig fundera på allergier, placering, skötsel eller ljusförhållanden.

  Inspiration

  Ta del av spännande projekt där vi använt både växter och växtväggar för att lyfta innemiljön.

   

  Se vårt galleri

  Biofilisk design

  Men enkla medel kan naturen och gröna miljöer flytta in och ge positiva effekter.

   

  Läs mer om biofilisk växtdesign

  Ljudabsorberande växtväggar

  Varför välja mellan en grön växtvägg och ljudabsorbenter när det går att få båda samtidigt.

   

  Läs mer om växtväggar

  Allt för kontoret

  Kontorsväxter sträcker sig idag från den lilla krukväxten, det stora trädet till växtväggarna. Just växtväggar är populära då de binder ihop ute och innemiljö samtidigt som de tar minimalt med plats och skapar stora ytor av grönska. Det viktiga är att rummet mjukas upp, bjuder in och ramar in miljöerna. Några av de kontorsväxter vi ser att kunder väljer för sin gröna innemiljö är klassiker som murgröna, ormbunke, gräs, palmer och större träd som fikus.

  SHOPPA NU

  These pieces never fade

   

  By Faux vill att du alltid ska ha det vackert omkring dig. Blommor och växter är en del av vårt välbefinnande och ska bara vara njutbart, inte kräva tid och omsorg. By Faux skapar levande hem och miljöer med vackert konstgjorda blommor, växter och växtväggar som blir en naturlig del av inredningen. Tidlöst och hållbart. By Faux är framtidens sätt att inreda.

   

  Läs mer om oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev


   Jag samtycker till att By Faux behandlar och sparar mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev.

   The story

   Det var efter en inspirationsresa på Mallorca som jag insåg att det saknades ett utbud av exklusiva och noggrant utvalda konstgjorda blommor och växter på marknaden. Med inspiration av inredning- och modebranschen skapade jag By Faux för att på ett nytt sätt föra in konstgjorda blommor och växter in i finrummen igen. Blommorna och växternas hållbarhet gör att de kan användas och återanvändas i olika konstellationer och former i all oändlighet. Det ger våra produkter en självklar plats på varje modernt företag, hotell, restaurang och inte minst i varje modern människas hem.

   Med By Faux ska vi ge nytt ljus åt konstgjorda blommor och växter och skapa vackra, tidlösa och hållbara hem och miljöer

    

   Linda Forsberg

   Be inspired

    

   Please check your feed, the data was entered incorrectly.

    

   @byfaux