KÖPVILLKOR

Köp
Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Leverans
Vi har för närvarande en leveranstid på ca 3-5 dagar.

Pris
Alla priser på www.byfaux.se är i svenska kronor (SEK) inkl 25% moms och exkl. frakt.

Frakt
Frakt från 69 kr. Större order på ex. en hel pall debiteras med faktiskt fraktkostnad. Önskar du leverans utanför Sverige ordnar vi självklart det, kontakta oss för prisuppgift.

Betalningsalternativ
Du kan välja att betala med bank-, kreditkort eller genom faktura. Köp genom faktura administreras av Klarna. Fakturan erhåller du i samband med leverans av din vara. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats (Obs! Inga avgifter tillkommer vid fakturabetalning).
För företag erbjuder vi faktura med betalningsvillkor 14 dagar från leverans

Retur och reklamation
Självklart hoppas vi att du ska vara mer än nöjd med det du har beställt, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Skicka då tillbaka din vara inom 14 dagar från det att du mottog din vara som gäller för distanshandelslagen. Självklart ska produkten inte vara använd och returneras i det skick du fick den i. Om du nyttjar rätten att returnera en vara kontakta By Faux på info@byfaux.se för att få en adress att skicka varan till. När du ångrar en order återbetalar vi det pris som du har betalat för produkterna du returnerar, exklusive fraktkostnader för standardleverans till dig. Skulle din vara bli skadad i transporten eller vara defekt kontakta oss inom 14 dagar från det du har mottagit din leverans. Kontakta oss på info@byfaux.se tillsammans med ordernummer och en beskrivning. Vi står självklart för fraktkostnaden.

Personlig information
När du handlar på vår webbsida kommer vi att spara vissa av dina personuppgifter för att du ska kunna genomföra ditt köp. Du har rätten att begära tillgång till din data och om någon information är felaktig kan du få den ändrad eller borttagen. By Faux kan också komma att använda cookies, till exempel för att förbättra din upplevelse av denna webbsida. Du kan läsa mer om hur vi använder personuppgifter och cookies här.

Force Majeure
By Faux ska undantas från skadeståndsansvar och andra påföljder som är orsakade av omständigheter bortom By Faux:s kontroll. Som sådana omständigheter räknas till exempel statlig intervention, ny/ändrad lagstiftning, krig, bränder, översvämningar, avbrott i arbete, förbud, restriktioner, sabotage, dåliga transport- och väderförhållanden, utebliven leverans från leverantörer eller att By Faux eller dess samarbetspartners skulle vara utsatta för kriminell verksamhet.