Mossväggar

Skapa en unik miljö med mossväggar och konstgjorda växtpaneler inspirerade av vår Nordiska grönska. Vacker buxbom, ormbunke och mossvägg som skapar möjligheter för gröna inne och utemiljöer.

En mossvägg inomhus monteras enkelt och kan dramatiskt förändra rumskaraktären och känslan. Använd mossan på en hel vägg eller genom att skapa mosstavlor.

Ring 031797 81 40 för en kostnadsfri offert eller använd formuläret nedan

UNDERHÅLLSFRIA MOSSVÄGGAR

Addera mossväggar och mosstavlor till kontor, skola eller annan offentlig miljö för att skapa en mer inbjudande och välkomnande miljö. Genom att placera växter vertikalt på väggarna så kan man optimera sin golvyta för maximal grön effekt.

Vi kan erbjuda naturtrogen konstgjord mossa att använda i stället för konserverad mossa. Speciellt bra passar den konstgjorda mossan på platser där det passerar många besökare. Eller på platser där underhåll, skötsel och risk för allergier känns som ämnen man vill undvika.

En mosstavla kan vara ett vackert konstverk som gör att din inomhusmiljö känns mer levande. Med hjälp av våra färdiga paneler kan mosstavlor skapas i en stor variation av form, storlek och utseende.

  • Vackra och realistiska mossväggar
  • Enkel installation och rengöring
  • Passar såväl inne som utomhus
  • Flamskyddade och UV-säkra

Skötsel

Förutom att vara visuellt vackra skapar växtväggar och mossväggar nya inredningsmöjligheter eftersom att konstgjorda växter kan placeras var som helst utan att behöva ta hänsyn till ljusförhållanden, allergier och skötsel. Växtväggar kan monteras på de flesta plana ytor och behöver bara sprayas och dammas av då och då.

Hållbarhet

En underhållsfri växtvägg kräver minimalt med skötsel och varken solljus eller inbyggda bevattningssystem. Med en design som står sig över tid kommer växtväggen att kunna användas år efter år. För oss betyder hållbarhet att de konstgjorda växterna aldrig behöver bytas ut, möjligtvis byta plats.

Fakta

Fakta

Alla våra växtväggar är tillverkade av PE (polyeten) som är återvinningsbart. Vi erbjuder förutom köp, både hyra och leasing för att på så sätt erbjuda hållbara och cirkulära alternativ. Produkterna är UV säkra och lämpar sig även för utomhusbruk. Vid tillverkning så adderas ett skydd för brand vilket gör att alla våra växtväggar är flamskyddade.

Mossväggar

These pieces never fade

 

By Faux vill att du alltid ska ha det vackert omkring dig. Blommor och växter är en del av vårt välbefinnande och ska bara vara njutbart, inte kräva tid och omsorg. By Faux skapar levande hem och miljöer med vackert konstgjorda blommor och växter som blir en naturlig del av inredningen. Tidlöst och hållbart. By Faux är framtidens sätt att inreda.

 

Läs mer om oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


    Jag samtycker till att By Faux behandlar och sparar mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev.