Växter i kontorsmiljö

Forskare har funnit att växter är till nytta i kontorsmiljö då tillgång till grönska oavsett om det är utanför fönstret eller i form av krukväxter ger positiva effekter. Vidare bidrar kontorsväxter som en del av inredningen till ett mer påkostat utseende, vilket gör att rummet upplevs som mer välkomnande och mer avslappnat.

LÄS MER

Underhållsfri grönska

Vi på By Faux hjälper företag, skolor, kommersiella lokaler och andra offentliga ytor med underhållsfri växtinredning. Vi är med både från ide till installation. Med våra duktiga inredare skapar vi alltifrån kontorsmiljöer till spektakulära inredningskoncept med hjälp av växter. För miljöer med krav på skötsel och allergifri miljö så är konstgjorda växter, träd och växter ett hållbart alternativ.

LÄS MER

Hållbarhet

Det finns många förutfattade meningar om konstväxter. Dagens konstgjorda blommor är inte som förr då de ofta fanns i morföräldrars hem, i hörnet på en virkad duk. Tiden med konstgjorda växter i enbart plast försvann turligt nog ut redan på 90-talet. Sen dess har produktionen kommit långt och de växter och träd vi jobbar med har en detaljrikedom som inkluderar variation i färger, struktur och djup.

LÄS MER

Hyr, köp eller leasa växter

Som kund väljer du själv om du vill köpa, hyra eller leasa dina växter, träd och växtväggar. Genom att hyra eller leasa växter sprids kostnaden ut över tid. Det är en smidig lösning där ni med underhållsfria växter enbart behöver damma dem vid behov.

Jag vill veta mer

Skötsel

Förutom att vara visuellt vackra skapar konstväxter nya inredningsmöjligheter eftersom de kan placeras var som helst, utan att behöva ta hänsyn till ljusförhållanden, allergier och skötsel. Växter och träd behöver likt andra möbler och fast inredning dammas då och då.

För arkitekter och inredare

Det gröna i inredningen är lätt att glömma bort, både till budget och faktiskt inköp. Vi kan på ett tidigt stadium skapa designförslag, säkerställa inköp utifrån tidplan samt med våra duktiga montörer och växtinstallatörer säkerställa ett färdigt projekt. Vi har erfarenhet av de flesta typer av projekt och tack vare att ingen hänsyn behöver tas till placering, ljus eller luft är möjligheterna oändliga till att använda konstgjorda växter, träd och växtväggar i alla typ av miljöer och sammanhang.

Jag vill veta mer

These pieces never fade

 

By Faux vill att du alltid ska ha det vackert omkring dig. Blommor och växter är en del av vårt välbefinnande och ska bara vara njutbart, inte kräva tid och omsorg. By Faux skapar levande hem och miljöer med vackert konstgjorda blommor och växter som blir en naturlig del av inredningen. Tidlöst och hållbart. By Faux är framtidens sätt att inreda.

 

Läs mer om oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


    Jag samtycker till att By Faux behandlar och sparar mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev.