MOSSVÄGG

Skapa en unik miljö med mossväggar och konstgjorda växtpaneler inspirerade av vår Nordiska grönska. Vacker buxbom, ormbunke och mossa skapar möjligheter för gröna inne- och utemiljöer.

En mossvägg inomhus monteras enkelt och kan dramatiskt förändra rumskaraktären och känslan. Använd mossan på en hel vägg eller genom att skapa mosstavlor.

Hållbar konstgjord mossvägg för företag och kontor

UNDERHÅLLSFRIA MOSSVÄGGAR

Addera mossväggar och mosstavlor till kontor, skola eller annan offentlig miljö för att skapa en mer inbjudande och välkomnande miljö. Genom att placera växter vertikalt eller horisontellt på väggarna så kan man lämna dyrbar golvyta orörd och ändå få maximal grön effekt i rummet.

Vi kan erbjuda naturtrogen konstgjord mossa att använda i stället för konserverad mossa. Speciellt bra passar den konstgjorda mossan på platser där det passerar många besökare. Eller på platser där underhåll, skötsel och risk för allergier känns som ämnen man vill undvika.

En mosstavla kan vara ett vackert konstverk som gör att din inomhusmiljö känns mer levande. Med hjälp av våra färdiga paneler kan mosstavlor skapas i stor variation – form, storlek och utseende kan anpassas efter plats.

  • Vackra och realistiska mossväggar
  • Enkel installation och rengöring
  • Passar såväl inne som ute
  • Flamskyddade och UV-säkra
Grön mossvägg

SKÖTSEL

Förutom att vara visuellt vackra skapar växtväggar och mossväggar nya inredningsmöjligheter eftersom konstgjorda växter kan placeras var som helst utan att behöva ta hänsyn till ljusförhållanden, skötsel och allergier.

Växtväggar kan monteras på de flesta plana ytor och behöver bara sprayas och dammas av då och då.

Hållbarhet By Faux

HÅLLBARHET

En underhållsfri växtvägg kräver minimalt med skötsel och varken solljus eller inbyggda bevattningssystem. Med en design som står sig över tid kommer växtväggen att kunna användas år efter år. För oss betyder hållbarhet att de konstgjorda växterna aldrig behöver bytas ut, möjligtvis byta plats.

Fakta om konstgjorda växtväggar och mossväggar By Faux

Fakta

Alla våra växtväggar är tillverkade av PE (polyeten) som är återvinningsbart. Vi erbjuder förutom köp, både hyra och leasing för att på så sätt erbjuda hållbara och cirkulära alternativ. Produkterna är UV säkra och lämpar sig även för utomhusbruk. Vid tillverkning så adderas ett skydd för brand vilket gör att alla våra växtväggar är flamskyddade.

Illustration mossväggar By Faux

THESE PIECES NEVER FADE

By Faux vill att du alltid ska ha det vackert omkring dig. Blommor och växter är en del av vårt välbefinnande och ska bara vara njutbart, inte kräva tid och omsorg. By Faux skapar levande hem och miljöer med vackert konstgjorda blommor och växter som blir en naturlig del av inredningen. Tidlöst och hållbart. By Faux är framtidens sätt att inreda.

Offertförfrågan


    Mått (i mm)
    Prenumerera på gröna nyheter